Καλέστε  2410 286123

ΕΜΠΕΙΡΙΑ // ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ // ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ ιδρύθηκε το 1998 από τους Κωνσταντίνο και Γεώργιο Γουργιώτη και δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων, στην κατασκευή και την οργάνωση οικιστικών, εμπορικών και τουριστικών εγκαταστάσεων, οικοδομώντας βασιζόμενη στην άριστη τεχνική κατάρτιση και ικανότητα των στελεχών της και των συνεργατών της.

Κατά την μακρόχρονη δραστηριοποίηση της εταιρίας, έχουμε ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία μια πλειάδα κατασκευαστικών έργων. Τα έργα μας επιδεικνύουν πρωτοποριακό σχεδιασμό, ποιοτική αρχιτεκτονική, λειτουργικότητα και διαχρονικότητα. Η μακρόχρονη παρουσία μας στον κατασκευαστικό χώρο και στη διαχείριση ακινήτων μας έχει εφοδιάσει με οργανωτικές ικανότητες υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας κατασκευών.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στον τομέα της κατασκευής ακινήτων, από το στάδιο της δημιουργίας, του σχεδιασμού και της έκδοσης αδειών έως την συνολική διαχείριση του έργου και την τελική πώληση μέσω οργανωμένων και αποτελεσματικών πρακτικών διαχείρισης.

Μέχρι σήμερα η εταιρία μας έχει κατασκευάσει και διαχειρίζεται ένα σύνολο 40 περίπου ακινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας, ενώ η κατασκευαστική μας δραστηριότητα ξεπερνά σε έκταση τα 50.000 τμ και αφορά κατοικίες, αποθηκευτικούς χώρους και εμπορικά κτίρια.