Καλέστε  2410 286123

ΕΜΠΕΙΡΙΑ // ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ // ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας για να δημιουργήσουμε διαχρονικές λύσεις για τους πελάτες μας, με προσήλωση στην επίτευξη άριστου αποτελέσματος.

Μεθοδολογία παράδοσης έργου

Κάθε έργο αποτελεί μια μοναδική, μια ξεχωριστή περίπτωση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που απαιτούν μια προσαρμοσμένη προσέγγιση για την υλοποίησή του. Αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σχετίζονται με το είδος του έργου, τον προϋπολογισμό και το χρονικό πλάνο υλοποίησης.

Ως διαχειριστές κατασκευαστικών έργων, εφαρμόζουμε την εμπειρία μας στους τομείς του κόστους κατασκευής, του χρονοδιαγράμματος και των τάσεων της αγοράς, ώστε να διασφαλίσουμε την υλοποίηση του έργου εντός των οικονομικών πλαισίων των πελατών μας. Στόχος και επιδίωξη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΕ παραμένει η εξεύρεση εναλλακτικών μεθόδων κατασκευής και υλικών που αποσκοπούν στην βελτίωση ποιότητας, την λειτουργικότητα και σε καλυτέρευση του κύκλου ζωής.

Χρονοδιάγραμμα

Η εξάλειψη του χρονικού κενού μεταξύ σχεδιασμού και κατασκευής παραμένει μία σημαντική πτυχή που λαμβάνεται αυστηρά υπόψη από την εταιρία μας, έτσι ώστε να τηρούμε πάντοτε τα χρονοδιαγράμματα και να παραμένουμε πιστοί στην έγκαιρη παράδοση. Η συνεχής και προσηλωμένη επίβλεψη του έργου καθόλη τη διάρκειά του περιορίζει τις καθυστερήσεις και εξοικονομεί χρόνο για τον εκάστοτε πελάτη.

Κόστος και ποιοτικός έλεγχος

Κατασκευάζουμε και παραδίδουμε έργα εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού. Οι μεθοδικές οικονομικές μας μελέτες περιορίζουν σε μηδενικές τις «εκπλήξεις» για τους πελάτες μας. Στόχος μας παραμένει η δημιουργία κτιρίων υψηλών λειτουργικών, τεχνικών και αισθητικών προδιαγραφών σύμφωνα με τις ανάγκες των μοντέρνων συνθηκών διαβίωσης, διασφαλίζοντας λειτουργικότητα και ποιότητα.

Construction Partners

dimiourgiki construction partners