Καλέστε  2410 286123

Κωνσταντίνος Γουργιώτης: «Άλλαξε εδώ και λίγο καιρό η ψυχολογία!»

Κωνσταντίνος Γουργιώτης: «Άλλαξε εδώ και λίγο καιρό η ψυχολογία!»
03 Ιουλ

ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗ: OI ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ MIΛΑΝΕ ΣΤΗ LARISSANET

Απόσπασμα από το άρθρο του Πάνου Γαρουφαλιά στην ηλεκτρονική εφημερίδα LARISSANET (Ιούνιος 2017)

 

Κωνσταντίνος Γουργιώτης: «Άλλαξε εδώ και λίγο καιρό η ψυχολογία!»

(...) O Λαρισαίος εργολάβος οικοδομών κ. Κωνσταντίνος Γουργιώτης

ΜΟΤΟ: «Το βαλάντιο του αγοραστή φτάνει ως και τις 100.000 ευρώ σήμερα. Αυτό το ποσό δεν είναι αρκετό για να συντηρήσει την οικοδομική δραστηριότητα»

«Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με την προ κρίσης περίοδο. Από το 2012 -2017 ζήσαμε την απόλυτη παύση. Όλοι θέλουν ένα σπίτι, αλλά αυτά τα χρόνια η ψυχολογία ήταν σε μηδενικό επίπεδο», τονίζει ο Λαρισαίος εργολάβος οικοδομών κ. Κωνσταντίνος Γουργιώτης δίνοντας το στίγμα της οικοδομικής δραστηριότητας.

Όμως από το 2017 κάτι φαίνεται ν” αλλάζει κυρίως στη Λάρισα. «Αυτό που άλλαξε εδώ και λίγο καιρό είναι ο ψυχολογικός παράγοντας. Η οικονομία είναι ένα ελατήριο. Συμπιέστηκε πολύ και κάποια στιγμή άρχισε να ελευθερώνεται…» επισημαίνει ο κ. Γουργιώτης.

«Το 2012 και το 2014 για διαφορετικούς λόγους η εκκίνηση δεν έγινε, ενώ το καλοκαίρι του 2015 με τα capitalcontrol ήρθε ως τελειωτικό χτύπημα» σημειώνει και προσθέτει: «Τώρα ξεκινάει η οικοδομική δραστηριότητα. Υπάρχει κάποιος κόσμος που έχει χρήματα και θέλει ν” αγοράσει. Το βαλάντιο του αγοραστή φτάνει ώς και τις 100.000 ευρώ σήμερα. Αυτό το ποσό δεν είναι αρκετό για να συντηρήσει την οικοδομική δραστηριότητα» υποστηρίζει ο Λαρισαίος κατασκευαστής και διαβλέπει μικρή άνοδο στην οικοδομή καθώς υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες που περιμένουν να κτίσουν.

Ο κ. Κωνσταντίνος Γουργιώτης κτίζει οικοδομή στην οδό Άρεως, απέναντι από την εκκλησία των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων και ετοιμάζεται να κατασκευάσει άλλη μια πολυκατοικία.(...)